Календар

назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 назад

Фолклорен събор „Еньовски ритми“ – с. Енево

07 май 2017 г. с. Енево, Община Нови пазар, Област Шумен Фолклорен събор „Еньовски ритми“ – с. Енево   За контакти: Община Нови пазар, Народно читалище „Васил Левски-1895“ – с. Енево В. Стойнев, 0896/ 276 371

Национален фолклорен фестивал „Пъстър, цветен Гергьовден”

07 май 2017 г. с. Попинци, Община Панагюрище, Област Пазарджик Национален фолклорен фестивал „Пъстър, цветен Гергьовден”   За контакти: Народно читалище „Искра -1872” – с. Попинци Д. Шопова, 03533/ 23 28 chitalishte.iskra@abv.bg

Ежегоден фестивал и базар на народните обичаи и традиции

12-13 май 2017 г. Гр. Ябланица, Област Ловеч Ежегоден фестивал и базар на народните обичаи и традиции   За контакти: Община Ябланица Д. Василева, 06991/2126, вътр. 113, diana_vasileva@mail.bg

Фолклорно надиграване „На Баташката чаршия 2017”

13 май 2017 г. Гр. Батак, Област Пазарджик Фолклорно надиграване „На Баташката чаршия 2017”   За контакти: Народно читалище „4-ти май” – гр. Батак Б. Пенчева, 03553/ 22 42

52-ри Национален събор на народното творчество “Китна Тракия пее и танцува”

13 май 2017 г. Гр. Хасково 52-ри Национален събор на народното творчество “Китна Тракия пее и танцува”   За контакти: Община Хасково В. Въжарска, 038/ 603 391, culture1_haskovo@abv.bg

IX Фолклорен фестивал „Дръж се земьо, шоп те гази“

13 май 2017 г. с. Доброславци, Столична община IX Фолклорен фестивал „Дръж се земьо, шоп те гази“   За контакти: Кметство и Народно читалище „Пробуда-1921“ – с. Доброславци В. Котова, 02/ 998 82 92, probuda21@abv.bg