Календар

назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 назад

VІІ Фолклорен фестивал „Да пеем, да се надпяваме“

29 май 2017 г. Гр. Радомир, Област Перник VІІ Фолклорен фестивал „Да пеем, да се надпяваме“   За контакти: Община Радомир, Начално училище „Архимандрит Зиновий“ – гр. Радомир З. Янева, 07778/ 22 67 arh.zinovii@abv.bg

Национален фолклорен събор „Де е българското”

28 май 2017 г. с. Очин дол, Община Мездра, Област Враца Национален фолклорен събор „Де е българското”   За контакти: Община Мездра С. Дамяновска, 0885/ 983 283, s.dam@abv.bg

Събор на народното творчество в рамките на Панаирни дни Гулянци

31 май 2017 г. Гр. Гулянци, Област Плевен Събор на народното творчество в рамките на Панаирни дни Гулянци   За контакти: Община Гулянци, Народно читалище „П. Р. Славейков 1923” – гр. Гулянци 06561/ 21 71

5-ти Национален преглед на фолклорните ансамбли на България

5-ти Национален преглед на фолклорните ансамбли на България Организиран от  National Section CIOFF Bulgaria 28 април - 10 май 2017 г.   Повече информация, регламент и регистрационна форма може да смъкнете от www.cioff-bulgaria.com Цели на националния преглед: Една от основните цели на Националната Секция на CIOFF® България / Международен Съвет на организаторите на фестивали за фолклор и традиционни изкуства - Асоцииран член

Кукерландия -2017

Фестивалът „Кукерландия“ е емблема на Ямбол като фестивален град. Събитието събира десетки хиляди участници и гости на града, дошли да съпреживеят пъстрото и оглушително зрелище. Мотото на „Кукерландия“ е „Когато фестивалът е живот“ и отразява както пълнокръвният живот на древните кукерски традиции по този край, така и веселото настроение, с което се зарежда всеки, който е станал част

Кукерландия -2017