Календар

назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 назад

Регионален тракийски фолклорен събор в град Ахелой

25 май 2017 г. Гр. Ахелой, Община Поморие, Област Бургас Регионален тракийски фолклорен събор в град Ахелой   За контакти: Община Поморие и Народно читалище ”Светлина 1934” – гр. Ахелой Ж. Страволемов, 0882/ 420 008

Фолклорен събор „По Спасовден с хоро и песен”

25 май 2017 г.   Община Якимово, Област Монтана Фолклорен събор „По Спасовден с хоро и песен”   За контакти: Община Якимово и Народно читалище „Ал.Беремлиев”-1926” – с. Якимово 09742/ 21 34

Национален събор надпяване “Авлига пее”

26-28 май 2017 г. с. Обединение, Община Полски Тръмбеш, Област Велико Търново Национален събор надпяване “Авлига пее”   За контакти: Община — Полски Тръмбеш , Кметство и Народно читалище “Мита Стойчева 1900” – с. Обединение 06141/ 69-54, obrazovanie_trambesh@abv.bg

Вдигане на куните – Явровски ритуал в параклиса „Св. Константин и Елена“

27 май 2017 г. с. Яврово, Община Куклен, Област Пловдив Вдигане на куните – Явровски ритуал в параклиса „Св. Константин и Елена“   За контакти: Народно читалище „Пробуда - 1923“ – с. Яврово 0878/ 167 524

Фолклорен венец „Божура“ – гр. Средец

27-28 май 2017 г. Гр. Средец, Област Бургас Фолклорен венец „Божура“ –   За контакти: гр. Средец Община Средец С.Стоилов 0886088038

Пресъздаване на народния обичай „Голямата аязма (Влахов дол)“. Нестинарско шествие

28 май 2017 г. Гр. Малко Търново, Област Бургас Пресъздаване на народния обичай „Голямата аязма (Влахов дол)“. Нестинарско шествие   За контакти: Исторически музей „Проф. Александър Фол“ – Малко Търново Ив. Иванова, 05952/ 36 64