Проект на Статут на Националния събор на народното творчество в Копривщица и Регламент

Във връзка с предстоящото XII издание на Националния събор на народното творчество в Копривщица, който ще се проведе в периода 7-9 август 2020 г., в Министерството на културата е изготвен проект на статут на събора и регламент за неговото провеждане през 2020 година.

Проектите са изработени с участието на представители на Министерството на културата, областна администрация на Софийска област, община Копривщица, Институт за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН и фолклористи.

Становища по представените проекти се приемат на официалния адрес на Министерството на културата, гр. София, бул. „Александър Стамболийски“17,  както и на ел. поща: silva_ha@mc.government.bg в срок до 18 март 2020 г.

Проектите на Статут и Регламент можете да видите в прикачените файлове

Прикачени файлове