Календар

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 назад

Конкурс-надпяване "С песните на Йовчо Караиванов"

Конкурс-надпяване "С песните на Йовчо Караиванов" Организатор - Община Сливен, Кметство в с. Селиминово и Народно читалище "Светлина 1926" в с. Селиминово 29 април 2017 г. 10.00 ч. - откриване 10,15 ч. - конкурсна програма

Общински фолклорен събор „Тюлбето 2017 г.”

06 май 2017 г. с. Сейдол, Община Лозница, Област Разград Общински фолклорен събор „Тюлбето 2017 г.”   за контакти:Община Лозница, А. Реджеб, 0886/ 100 710

Фолклорен празник „Да запеем песните на Гюрга Пинджурова“

06 май 2017 г. Гр. Трън, Област Перник Фолклорен празник „Да запеем песните на Гюрга Пинджурова“   За контакти: Община Трън, Ц. Цветкова, 0888/ 161 655, cvetislava1976@abv.bg

Фестивал за автентичен фолклор „Гергьовден”

06 май 2017 г. с. Антимово, Община Видин Фестивал за автентичен фолклор „Гергьовден”   За контакти: Народно читалище „Съзнание-1926” –с. Антимово Ц. Йорданова, 0896/ 761 429, chitalishte_antimovo@abv.bg

ІV Фолклорен събор „Гергьовска люлка”

06 май 2017 г. с. Изворово, Община Генерал Тошево, Област Добрич ІV Фолклорен събор „Гергьовска люлка”   За контакти: Община Генерал Тошево, Кметство и Народно читалище „Съединение – 1943” – с. Изворово 0892/ 201 174, saedinenie1943@abv.bg

III Фолклорен събор “Долна Липница – китка в пролетен ден”

07 май 2017 г. с. Долна Липница, Община Павликени, Област Велико Търново III Фолклорен събор “Долна Липница – китка в пролетен ден”   За контакти: Кметство – с. Долна Липница 0888/ 255 907, d_lipnitsa@pavlikeni.bg